![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problemik a raczej zacięcie. Otwieram okienko popup z danymi do edycji . W tym formularzu pole dział jest zablokowane readonly. Z boku mam klawisz zmień. Po jego kliknięciu otwiera się kolejny popup
Otwiera się okienko w nim mam kod <table width="200" border="1" cellspacing="0"> <th width="100" scope="row">Dział/Sekcja</th> <td width="100">
</tr></td> </table> O i tak to wygląda. Czy jest możliwość przekazania danych do pierwszego popup. Czy coś zabardzo nakombinowałem ? Dzięki Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem. Skąd otwiera się drugi popup - z pierwszego, czy z okna głównego?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem. Skąd otwiera się drugi popup - z pierwszego, czy z okna głównego? Z głównej otwiera się popup do edycji z tego popup do edycji otwiera się kolejny mały popup z polem ComboBox. Po wybraniu w nim wartości i wciśnięciu przycisku zmień, 2 popap z polem combobox zmknie się a wybrana wartość przejdzie do popup edycji czyli tego pierwszego popup. Jest tak strona ze wszystkimi rekordami i z niej jest link do edycji, a z edycji do zmian. -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:32 |