![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam kogos do rozkręcenia interesu (cel: zarobienie pierwszego miliona). Koniecznie: świetnie opanowany PHP (najlepiej obiektowy i znajomość codeignitera), Przydałoby się: znajomość XAJAXa (połączony z CI), szybkie pisanie na klawiaturze, podstawowa znajomość ebiznesu Szukam osoby z liceum!!! Mój mail to piotrkielski [małpa] eksperci.info Prosze o nie komentowanie! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 1, zły dział. Po 2, wątpię żebyś kogoś znalazł bez podania żadnych informacji.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chciałbym za bardzo wyjawiać co mam w planie dzialania. Najpierw chce zarobic ok 10-20 tys. (potrzebnych potem) na nowoczesnych CMSach tematycznych a pozniej zaczac z czyms powaznym (tego juz nie wyjawie). Pisze powaznie chcesz sie dowiedziec wiecej to pisz na maila piotrkielski@eksperci.info (nie na PW!).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[OT]Zarobić szybko na stronie internetowej - niemożliwe
|
|
|
![]()
|
|
Oj mozna tylko potrzeba miec ogromna motywacje i byc pierwszym z pomyslem (nie licze na Polski rynek).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 2 Dołączył: 6.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego osoba z liceum, a nie osoba na przykład po studiach?
|
|
|
![]()
|
|
Wlasciwie to moze byc, chodzilo mi o to ze starsze osoby beda mialy pewnie mniej wolnego czasu. Ale jesli znasz taka lub ty nia jestes to pisz - nie jestem jakims dzieciakiem ktory wymyslil sposob na "latwa kase", dobrze wiem czym sie rozni produkt a system (dla tych ktorzy czytali Kiyosakiego).
szukam dalej ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:23 |