![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, otóż chciałem dodać jakby panel gdzie wybieramy jak mają być sortowane dane.. a więc tak... tałek takie coś:
kilka linijek nizej, w tej samej funckji dodałem to do zapytania: a jako nawigacja takie coś:
plik projekty w nim jest ta funckja... i niesttewy przy pokazywaniu danych pojawia się błąd: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in w lini: z zapytaniem.... z tym order jest jakiś problem... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz to zmienną $sortuj w apostrofach albo cudzysłowach w tym zapytaniu? Być może to jest przyczyną Twojego błędu.
-------------------- . . .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Weź wklej zapytanie, a nie nawigację...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no niestety poradziłem się waszych wskazówek i nic.. ciągle to samo... a teraz wygląda to tak:
póżniej jest walidacja:
a poniżej jest zapytanie:
i prubuje wcisnąć według tytułu i nic.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Wywal apostrofy w zapytaniu przy zmiennej $sortuj:
Zresztą najlepiej samo zapytanie (jego treść) przypisz sobei do zmiennej, wyświetl zapytanie na ekranie, a dopiero potem wykonaj mysql_query(). Zobaczysz wtedy czy tworzy Ci się poprawne zapytanie. |
|
|
![]()
|
|
działa ;D te apostrofy dodałę po przeczytaniu tutaj posta, ze może go brakuje. ale już naprawiłem wszysko.. dziękuje bardzo ;D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 00:37 |