![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 510 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pierwszy raz spotykam sie z tym problemem, wiec od razu ide do specjalistow
![]() Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at E:\wamp\www\moje\Token\test.php:3) in E:\wamp\www\moje\Token\test.php on line 5 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at E:\wamp\www\moje\Token\test.php:3) in E:\wamp\www\moje\Token\test.php on line 5 o co w tym chodzi ? jak to naprawic ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tzn ze wysylasz juz cos wczesniej do przegladarki, jakis znak, albo poprostu HTML.
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2007 Skąd: Niepołomice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli poprawnie rozpoczynasz kod od otwarcia sesji, to najpradopodoniej przyczyną tego błędu jest zmiana kodowania. Wynikiem tego są często niewidoczne w edytorze znaki które są właśnie wysyłane w pierwszej kolejności (to o czym mówił AxZx).
-------------------- Programy|łatki|sterowniki
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 510 Pomógł: 1 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na stronie tak dla prób mam i formularz do rejestracji i do logowania... formularze metoda post i wpisuja dane do tabeli mysql... gdy sie zarejestruje to od razu daje na logowanie i wtedy mam blad w logowaniu... logowanie kozysta z tej samej tabeli... sesie mam tylko w logowaniu... jakis konflikt interesow ?moze podac kod ? bedzie lepiej zrozumie problem ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat (output started at E:\wamp\www\moje\Token\test.php:3) Tu masz napisane w jakim pliku i w jakiej linijce wysyłasz coś do przeglądarki. -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
usunalem ten plik z tokenem. opisze moj problem jeszcze raz... bardziej dokladnie:Mam formularz do rejestracji i logowania. obydwa sa w osobnych folderach w osobnych plikach. gdy osobno kazdy testuje chodza bez zadnych problemow. natomiast gdy stworze nowy plik php i tam dam include i wsadze i logowanie i rejestracja, to dziwnym sposobem nie jestem w stanie sie zalogowac... przy próbie logowania mam
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at E:\wamp\www\moje\Rejestracja\index.php:82) in E:\wamp\www\moje\Logowanie\index.php on line 23 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at E:\wamp\www\moje\Rejestracja\index.php:82) in E:\wamp\www\moje\Logowanie\index.php on line 23 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\wamp\www\moje\Rejestracja\index.php:82) in E:\wamp\www\moje\Logowanie\index.php on line 26 tak wiec sledzac to wszystko mam: E:\wamp\www\moje\Rejestracja\index.php:82 - <form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST"> E:\wamp\www\moje\Logowanie\index.php on line 23 - session_start(); E:\wamp\www\moje\Logowanie\index.php on line 26 - header ("Location: 1.php"); o te rzeczy strasznie sie rzuca ![]() dzieki za pomoc ![]() pozd ![]() no wiec ? moze ktos pomoc ? Ten post edytował kkuubbaa88 8.09.2007, 11:02:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaraz na samym początku wstaw:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.05.2005 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw w index.php
jako pierwsza linia przed wszystkimi nagłowkami dokumentu html i jako ostatnia linijka po zakonczeniu kodu html powinno pomóc -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:56 |