![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Część stron mojego serwisu jest dostępna tylko po zalogowaniu. W związku z tym w tych skryptach importuje plik odpowiedzialny za przekierowania:
auth.php
Za logowanie odpowiedzialny jest następujący skrypt login.php
I problem jest tego typu, że kiedy wchodzę bezpośrednio na stronę, która jest zabezpieczona (powiedzmy basket.php), przekierowuje mnie na login.php?redirect=/basket.php (do tej pory prawidłowo), a później nie wiedząc czemu na login.php?redirect=/login.php. Jeśli w tym momencie przejdę bezpośrednio na basket.php to wszystko działa (czyli ciasteczka się ustawiły), ale nie wiedząc czemu przekierowania wyglądają tak: basket.php => login.php?redirect=/basket.php => basket.php => login.php?redirect=/login.php => login.php Ktoś ma pomysł? Ten post edytował nexis 6.09.2007, 00:30:05 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy to jest odpowiedzialne za twoje bolączki, ale w "login.php" w linijce 12 powinno chyba być:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co to ma do tego? mysql_fetch_assoc — Zapisuje wiersz wyniku w tablicy asocjacyjnej mysql_fetch_array — Zapisuje wiersz wyniku w tablicy asocjacyjnej, numerycznej lub w obu Niby chęci się liczą, ale nie pomogłeś. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:48 |