Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP][MYSQL] Dodawanie odsylacza...
Squealer
post 5.09.2007, 20:59:25
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam mam problem otuzchcilbym dodac kolejny odsylacz robie tak:1 plik
Kod
<form method="POST">        Dodaj <input type="text" name="ed_link">    <input type="submit" value="dodaj">        </form>        <?php        $s = $_POST['ed_link'];    if (!empty($s)) {    mysql_pconnect('mysql1.yoyo.pl', 'db337670', '***');    mysql_select_db('db337670');    $zap = "INSERT INTO odsylacz VALUES ('$s')";    $wyk = mysql_query($zap) or die(mysql_error());    echo "Odsylacz zostal dodany";    }     ?>
2 plik
Kod
<?phpecho'                 <a href="linux.php"> Linux          </a>|          <a href="kontakt.php"> Kontakt          </a>|                  <a href="download.php"> Download    </a>|                ';mysql_pconnect('mysql1.yoyo.pl', 'db337670', '****') or die(mysql_error());mysql_select_db('db337670');$zap = "SELECT link FROM odsylacz";$wyk = mysql_query($zap) or die(mysql_error());?>
w inpucie wpisuje kod html<a href="blabla.php">blabla </a>i ladnie do bazy mi sie dodajeale nie wyswietla mi sie :| na stronie link blabla przekierowujacy do blabla.php:|zawartosc tego pliku wyswietlam include()rozwiazanie:while ($txt=mysql_fetch_assoc($wyk)) echo('<a href="">'.$txt['link'].'</a><br>')sory za zamieszanie temat do kosza...

Ten post edytował Squealer 5.09.2007, 20:51:46
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 24.07.2025 - 14:32