![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
czy mozna wyswietlic narysowany wykres nie zapisujac go tylko poprostu genorowac wykres za kazdym razem powejsciu na strone?? jesli tak to jak pomuzcie mi please ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na przykład tak!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo tak!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Częstochowa/Dubidze Ostrzeżenie: (70%) ![]() ![]() |
no prawie tylko ze mi chodzi o o zeby przed wyswietleniem wykresu nie zapisywalo mi nowego pliku i nie zawalalo mi serwera tylko zeby po wejsciu w ten wykres narysowalo go wyswietlilo i przyna nastepnym razi znowu go wyswietlilo i poprawilo nie chce zeby mi generowalo nowy plik i dopiero ten plik wyswietlilo tak jak jest zrobione w powyzszych skryptach. mozna to jakos zrobic??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
to i tak mi nic nie daje bo te wszystkie funkcie pozwalaja jedynie nadpisac plik i go wyswietlic a ja chce zeny jeden plik z wykresem byl ciagle taki sam a wykres sie rysowal i wyswietlal na ekranie na surowo i nigdzie nie byl zapisany.
jesli sie myle z tymi funkcjami to poprawcie mnie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mylisz się. Po utworzeniu wykresu używasz header i wyświetlasz obrazek i już. Zresztą poszukaj w sieci, tego kwiata to pół świata...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
jakos nie wychodzi mi moze podam to co probuje zrobic lepiej mnie zrozumiesz i moze poprawisz to co chce zrobic
Kod <html>
<head> </head> <body> <table> <tr> <td>iop</td> <td> <?php $image = imagecreatetruecolor(300, 300); $tlo = imagecreatefromjpeg("wykres.jpg"); $img = imagecopy($image, $tlo, 0, 0, 0, 0, 400, 400); $white = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255); $red = imagecolorallocate($image, 255, 34, 0); imagefill($tlo, 0, 0, $white); imageline($tlo, 4, 154, 428, 98, $red); header("Content-type: image/png"); imagejpeg($tlo); imagedestroy($tlo); ?> </td> </tr> </table> </body> </html> -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może spróbuj tak:
img.php
|
|
|
![]()
|
|
no panowie wielkie dzikie juz myslalem ze mi sie nie uda wisze wam piwo dzx
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:56 |