![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Znalazłem na necie coś takiego, ale nie do końca działa.
Niestety otwiera z błedamu URL not find i nie wiem o co chodzi. Chcaiłem żeby po kliknięciu szczegóły pobierał dane z bazy mysql z pola OPIS. Co mogę robić źle Redelek
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No to musisz zrobić, żeby otwierało np. plik o nazwie popup.php i w tym pliku dopiero query i twoje $row[opis].
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to musisz zrobić, żeby otwierało np. plik o nazwie popup.php i w tym pliku dopiero query i twoje $row[opis]. A możesz podpowiedzieć jak ? -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A na pewno URL, który chcesz otworzyć w nowym oknie jest prawidłowy? Sprawdź to
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
A na pewno URL, który chcesz otworzyć w nowym oknie jest prawidłowy? Sprawdź to Zrobiłem coś takiego tylko po najechaniu na tego linka myszką nie zmienia się na "rączkę". I chyba nie za bardzo jest z wymiarami okna. Mogę prosić o korekcję lub wskazówki
Zrobiłem coś takiego tylko po najechaniu na tego linka myszką nie zmienia się na "rączkę". I chyba nie za bardzo jest z wymiarami okna. Mogę prosić o korekcję lub wskazówki DZIAŁA DZIAŁA JAK KOMUŚ SIĘ PRZYDA TO PROSZĘ BARDZO
-------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:32 |