![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem. Mam 4 pola wyboru select. Nie wiem jak zrobić żebym mógł wybrać albo jedno albo dwa albo trzy albo cztery pola i zapytać o wynik bazę?? czy można zapytać z zapytania?? Tzn zapytam o pierwsze pole pozniej z wyniku o drugie itd?? Jeszczde jedno. Jak zrobić zapytanie aby np wyświetlał $rok=wszystkie?? Ten post edytował pandaci 3.09.2007, 22:38:19 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy MySQL poszukaj.
Nie za bardzo rozumiem Twoj problem, ale mozna stosowac podzapytania, warunki IF lub petle php z prostymi zapytaniami. Okres dokladniej co chcesz osiagnac:) -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No mam 4 selecty. W kazdym wypisane jakies dane. I wybieram sobie w kzdym cos albo wszystko. I wtedy klikam zey mi szukal.Dla czterech różnych zmiennych. Nie wiem jak to zrobić żeby szukał dla każdej zmiennej i dla wszystkicjh
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:46 |