![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam następujący problem postaram się go opisać tak aby jak najlepiej zobrazować mój problem. Jak nie pomoże będe się posilał obrazkami ![]() Nom i sorki jeśli temat powinien być w dziala JS ale wydaje mi się, że można ten efekt otrzymać za pomocą samego CSS, bo gdzieś już coś takiego widziałem. Mam 4 divy. 1 jako header, 2 jako menu(Pod headerem. zajmuje jakieś 30% ekranu.), 3 jako content, 4 jako boxy pod contentem. 1 oraz 2 div są nieruchome (fixed) i zawsze są na górze i po środku strony. Content jest ruchomy i przewija się, jesli danych jest wiecej niz moze pomiescic "div" rozciaga sie i wtedy pojawia sie scroll i teraz jesli przewine strone do samego dołu, 4 div czyli boxy przewijaja sie pod contentem i wchodzą pod 2 div a chcial bym aby zatrzymywał się tam gdzie kończy sie div2. Jest to możliwe do osiągniecia bez JS ? I jak to można zrobić ? Ten post edytował MrSasza 3.09.2007, 13:52:00 -------------------- Uczę się na: System Zenwalk/MacOS X, Unix/PHP5.2.0/MySQL5/Apache2.2.3/TextMate(OSX) Eclipse(Linux)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:15 |