![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie, mam problem ponieważ chciałbym użyć MDB2 na hostingu w którym nie mam dostępu na tyle żeby go zainstalować, więc zwyczajnie dołączam. I tutaj pojawia się problem, ponieważ coś jest nie tak ze ścieżkami. Dołączam MDB2: include('libs/PEAR/MDB2.php'); i pojawia się ten błąd.
Znalazłem niby rozwiązanie: ini_set("include_path", realpath(dirname(__FILE__).'/libs/PEAR').'/'); i działa pięknie, ale tylko w tym przypadku, bo z kolei inne "dodatki" np. Smarty zaczyna robić problemy. Tutaj pytanie, czy ktoś wie jak to "łagodniej" rozwiązać? Dzięki. -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jakoś tak, aby dołączyć jeszcze ścieżki, a nie zamienić. Ten post edytował Sedziwoj 2.09.2007, 08:34:56 -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie, nie pomyślałem w ta stronę ;] zrobiłem tak:
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:52 |