![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam stronę, która składa się z 3 ramek (naglowek, nawigacja, glowna). Dla administratora i zwykłego użytkownika maja być wyświetlane różne ramki nawigacji, czyli po sprawdzeniu w skrypcie logowanie.php czy zalogowal sie admin czy user zmieniam ramke nawigacji. Próbowałem zrobić cos takiego: header ("Location: http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF']).$url); gdzie zmienna $url przechowuje adres strony w zależności kto zalogowany. No i wyświetla w ramce głównej. W HTML jest coś takiego jak opcja target="_nawigacja" i wtedy wyświetli mi w ramce nawigacja, ale tutaj trzeba nacisnąć link. Jak zrobić aby wyswietlić to automatycznie po sprawdzeniu warunków w php w ramce _nawigacja. Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w miejscu tej ramki w src przypisujesz za pomoca php odpowiedni url
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki też o tym myslałem, jednak przemyślalem sprawe i zdecydowalem się zrobić aplkacje bez użycia ramek - bedzie prościej
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 06:31 |