![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chiałbym zeby na forum pokazywał mi sie rozny avatar (taka rotacja). Czy dało by sie zrobic zeby np. co minute zmieniał mi sie avatar ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
avatar?! chyba sygnaturke, gdzies mialem takie cos, ale to byl skrypt, ktory ladowal, za kazdym zaladowaniem strony (sic!) inna sygnaturke...
|
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
Masz stronę, na którą ktoś często wchodzi? :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz stronę, na którą ktoś często wchodzi? :] Nie rozumiem pytania ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=47...mp;#entry261773 i wszystko jasne
![]() -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
ale mi nie chodzi o sygnaturkę tylko o avatar
w profilu wpisuje do niego tylko adres :/ -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostałeś linka przecież.
Przeczytaj to pogadamy. O co chodzi? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co ja podałem? skrypt którego autorem jest @kszychu. tutaj możesz zobaczyć jego avatar http://83.19.93.164/avatar/kszychu.png . za każdym razy losuje się inny.
skrypt zapisujesz jako php lub jeżeli forum nie przyjmuje takiego formatu na avatar to zapisujesz skrypt jako png i w htaccess ustawiasz png jako plik php. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
a jak zrobic zeby nie tylko png ale tez gif jpg itp.
jak to zrobic w htaccess ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, widzę niezłego lenia.
Rusz dupę i poszukaj! To o co pytasz to tematy często poruszane na forum lub w necie. Dostajesz podpowiedź i po 5min. pytasz: "Jak?". Mało Ci motywacji i zaparcia. Dostarczę Ci trochę: Zamykam wątek do wieczora ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:04 |