![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam może trochę śmieszny problem ![]() Po uruchomieniu kompa (system Win98) serwer uruchamia się przy autostarcie. Nie można go jednak zdownować po wybraniu opcji 'Stop' z 'Apache Service Monitor', nie można go również ręcznie poleceniem: apache -k stop. Przy tej komendzie wypisuje: 'The Apache2 service is stopping' i po ok. 2 min. wypisuje kolejny komunikat 'Failed to stop the Apache2 service'. Ponowna instalacja nie pomaga ![]() Czy wiecie może w czym tkwi problem?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php Poczatkujący => Servery WWW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z doświadczenia wiem, że Apacha w Win98 nie można uruchomić jako usługi...
Jest za to taka pozycja w Menu => Programy => Apache 2.0.47 => Stop Apache. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, że ta opcja nie działa własnie ........
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A czy przypadkiem na win98 nie otwiera sie dosowe okienko Apache'a?
AFAIR ja zamykałem apacza brutalnie zamykajac te okienko. Jedyna wada, to ze nie kasowal sie plik pid. Ale to pryszcz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozna w tym okienku wcisnac Ctrl-C, wtedy zamyka sie "ladnie".
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:39 |