![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pracuje z php od niedawna i wiedza ktora aktualnie posiadam nie pozwala mi na wykonanie poprawnego pliku.
chcialbym aby plik index.php odczytal dane z pliku dane.txt, a nastepnie utworzyl pliki o nazwach kolejnych linii pliku dan .txt robie to w ten sposob:
na poczatek chce utworzyc tylko 1 plik. jak juz to uda mi sie zrobic, zaczne proby z utworzeniem tylu plikow ile jest linii w pliku z danymi. pozniej bede potrzebowal juz tylko jedno. zapisanie do kazdego z nowych plików jego nazwy. badzo prosze o pomoc z utworzeniem tego pliku. niestety tak jak ja to robie nie dziala... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa dlatego, że po odczytaniu elementów z pliku każdy łańcuch w tablicy $tablica kończy się (białym) znakiem końca linii. Zrób tak:
i wszystko powinno być cacy... Ten post edytował qqrq 31.08.2007, 09:28:40 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:08 |