![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam nastepujacy problem:
w formularzu mam pole do pobierania pliku <input type="file" name="plik">, chcialbym zeby po wybraniu pliku byl on zapisywany do katalogu tymczasowego /tmp ,a formularz pozwalal na pobranie kolejnego pliku... o pobranym pliku wyswietlana by byla informacja : nazwa pliku , rozmiar , mozliwosc skasowania pliku z katalogu tymczasowego. zauwazylem ze po tym jak po raz drugi wykona sie skrypt, plik ktory zostal pobrany za pierwszym razem jest usuwany z katalogu /tmp nie wiem wlasnie jak zrobic zeby nie byl on usuwany, a mozna bylo pobierac kolejne pliki i dodawac do listy... pobierane pliki beda pozniej wysylane jako zalaczniki w liscie, ale to potrafie zrobic dla jednego pliku wiec dla wielu raczej tez sie da. mam problem jednak z zarzadzaniem pobieranymi plikami. czy ktos wie jak to rozwiazac ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: skąd-inąd. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat czy ktos wie jak to rozwiazac
![]() Stworzyć swój katalog temp i czyścić go raz dziennie... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
ale ja nie jestem adminem serwera ,wiec musialbym go tworzyc na wlasnym koncie.
to na pewno da sie rozwiazac inaczej.tylko...jak:) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale ja nie jestem adminem serwera ,wiec musialbym go tworzyc na wlasnym koncie.
No na własnym koncie... Usuwasz pliki zaraz po wysłaniu mailem, a czyszczenie raz dziennie jest zabezbieczeniem przed zbieraniem śmieci. -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 18:24 |