![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka, na głównej stronie zrobiłem wyskakującą reklamę z2 banerami i krzyżykiem do zamykania, ale nie umiem zrobić tak żeby otwierała się tylko raz dla danego ip ;/ może mi ktoś pomoże?
![]() Może ktoś by umiał najlepiej zrobić na Ciasteczko, bo ja potrafię zrobić na ip, ale to na serwie zapisuje i każdy musi ładować tą listę, taka funkcja jest nie funkcjonalna ;/ I jak można to tak żeby raz na tydzień się pokazywała ;/
Pozdro i z góry dzięki za pomoc.... -------------------- Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...
-------------------- Dobre strony: Klanik.pl, Wierszyki, Kawały, Forum... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Glinnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na ciachu chyba bedzie najlepiej
oczywiscie to ozna rozbudowac o else i to co bedzie jezeli juz raz ogladano ta reklame ps. pisalem z pamieci (jak zwykle) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz żeby ktoś Ci pomógł czy zrobił za Ciebie?
Jeśli to drugie to przeniosę na giełdę ofert. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nie chcę kupić kodu, ale chcę żeby mi ktoś pomógł.
Czy ktoś wie co tutaj źle zrobiłem...
-------------------- Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś wie co tutaj źle zrobiłem... Nie przeczytałeś dokumentacji funkcji, z której korzystasz wiec nie ma co się dziwić, że nie działa tak jak chcesz: setcookie()Cytat Cookies will not become visible until the next loading of a page that the cookie should be visible for. To test if a cookie was successfully set, check for the cookie on a next loading page before the cookie expires. Oznacza to, że nie możesz ustawić ciastka i zaraz sprawdzić czy jest. Musisz je ustawić i sprawdzić dopiero przy następnym wczytaniu strony. Kod Jest ciastko? Jeśli nie: 1. Ustawiam ciastko; 2. Wyświetlam reklamę. Jeśli tak: 1. Nie robię nic (nie wyświetlam też reklamy) P.S. Proszę zmienić sygnaturę. Jest niezgodna (za duża!) z Regulaminem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 19.08.2007 Skąd: Glinnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nie chcę kupić kodu, ale chcę żeby mi ktoś pomógł. Czy ktoś wie co tutaj źle zrobiłem...
zrob tak:
zaincludowales reklame w zlym miejscu Ten post edytował k@mil 30.08.2007, 18:42:02 |
|
|
![]() ![]()
|
|
zrob tak:
zaincludowales reklame w zlym miejscu zrobiłem tak i wyskoczyło mi na stronie: Parse error: parse error, unexpected '}' in D:\Szumi.pl\Strona\MaxSerwer\klanik.sgv.pl\index.php on line 359 ( coś jest nie tak;/) -------------------- Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...
|
|
![]()
|
|
brak srednika... jakby co to ja kopiowalem include z twojego kodu, wiec to twoja wina |
|
|
![]() ![]()
|
|
dzięki jesteś super dzięki tobie już zaczaiłem jak to wszystko działa
![]() mam jeszcze jedno pytanko ale to z innej beczki, czy można tak to przerobić żeby się pokazywała 3 razy i dopiero za tydzień kolejne 3 razy ![]() -------------------- Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08 |