![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapewne, pomyślicie, że to takie proste, lecz wcale tak nie jest :-). Próbowałem już chyba wszystkiego :-/... Od zwykłego session_start();, do ob_start();, ob_end_flush();, utowrzenia katalogów /tmp z chmodami 777 i katalogu /files o chmodach 777. Również w php.ini dodawałem: Kod output_buffering =on output_buffering =4096 A skutków żadnych, ciągle błędy są! 1. Mam serwis, a w nim pełno plików o podobnej budowie:
A tylko w jednym pliku jest błąd a jego treść jest taka: Kod Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/a.php:1) in /home/a.php on line 2 Zobaczcie na ten kod powyżej, linia 2 to session_start();. Mogę was zapewnić, że nie ma tam odstępu (spacji ani nic)... :/ Pomocy!!! 2. Wcześniej na starym hostingu wszystko było ok, a teraz zmiana na Debiana serwer Dedykowany, świeżo instalowany. W niektórych plikach gdzie wykorzystuję "header" np.:
Występuje błąd: Kod Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/b.php:1) in /home/b.php on line 155 Linia 155 to właśnie to header.. :/. W tym pliku znów nie ma tego błędu z przykładu pierwszego.. lecz jest inny błąd.. !!PROSZĘ O POMOC - DZIĘKUJĘ SERDECZNIE!!
Ten post edytował Nexus. 30.08.2007, 16:35:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:23 |