![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <tr> <td background='img/header.jpg' width='180' height='33'>          <b>Nawigacja</b> </td> <td rowspan='3' bgcolor='#ffffff' width='2'></td> <td background='img/header_news.jpg' width='386' height='33'>          <b>News</b> </td> <td rowspan='3' bgcolor='#ffffff' width='2'></td> <td background='img/header.jpg' width='180' height='33' valing='bottom'>          <b>V liga</b> </td> </tr> Co trzeba wpisać zamiast "<b>News</b>" żeby w tym miejscu wyświetlał sie tytuł danej podstrony np. na stronie głownej bedzie tam napisane "News" a w jakiejś podstronie np. "Historia". Z góry thx! ![]() Próbowałem już tak: Na podstronie w <title> dawałem to: Kod <?php $var = 'Jakis Tytul'; print '<title>'.$var.'</title>'; ?> a w index.php zamiast <b>News</b> dawałem <b><?php echo $var; ?></b> Ale to nie działa... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Czytam ten topic co zalozyles na innym forum tez i nie wiem gdzie masz problem.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki ale juz wiem jak zrobić
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:31 |