![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z ustawieniem samego wyglądu edytorka TinyMce. Chciałabym dowolnie sterować rozmiarem edytorka. Ściągnełam sobie cały pakiet ze strony www.tinymce.moxiecode.com i właśnie przeszukuję wszystkie pliki ze stylami w poszukiwaniu tego odpowiedzialnego za wyglad i rozmiar edytorka. Może ktos spotkał sie już z tym problemem i wie gdzie tego szukać? Kolejny problem to jak pod ten edytorek podpiąć stworzone przez siebie style, tak że kiedy rozwiniemy select ze stylami pojawią się tam style przeze mnie stworzone. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 2 Dołączył: 27.03.2007 Skąd: Sufczyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o rozmiar całego okna TinyMCE to jego rozmiar ustawiasz ustawiając rozmiar pola textarea, które korzysta z TinyMCE.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:30 |