![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,mam do Was pytanie czy jest taka mozliwosc aby np wchodzac na domene
www.xxx.pl ciagle ten adres w pasku na gorze przegladark isie nie zminial,nawet gdy chodzi sie po rownzych dzialach strony/forum? Np ja mma tak ze wchdoze na forum np: www.xxx.pl no i biore loguj to w pasku adresu na gorzejeszcze adres sie nie zmienia na np: www.xxx.pl/forum/index.php Ale juz jak zaloguje sie to wlasnie w paskue na gorze pojawia sie www.xxx.pl/forum/index.php a nie www.xx.pl ;/ Podobbno to jakos w index.php mozna zrobic tylko jak? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz po polsku o co Ci chodzi bo nie rozumiem Twojego bełkotu.
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
UP : To sie naucz czytac przeciez wyraznie napisal.
Zrob sobie ramke na stronie <frame> albo <iframe> i w niej pokazuj zawartosc strony. Wtedy zawsze bedzie www.xxx.pl bez znaczenia na jakiej podstronie bedziesz sie znajdowal. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
UP : To sie naucz czytac przeciez wyraznie napisal. Czytać umiem ale nie mam ochoty zagłębiać się żeby zrozumieć. Ciesze się, że zrozumiałeś, podobno swój swojego rozumie... -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytać umiem ale nie mam ochoty zagłębiać się żeby zrozumieć. Ciesze się, że zrozumiałeś, podobno swój swojego rozumie... Popieram, bo mnie też się nie chciało czytać. Niektórzy z pośpiechu uczą się niechlujstwa i trzeba później odczytywać te "hieroglify". Wtedy można nie dostać szybkiej odpowiedzi. A powiedzenie mówi: "powoli, powoli, bo się rozp.... " ![]() Ten post edytował Kaloryfer 28.08.2007, 00:09:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pierwsze zdanie:
Cytat Czy jest taka mozliwosc aby np wchodzac na domene www.xxx.pl ciagle ten adres w pasku na gorze przegladark sie nie zminial, nawet gdy chodzi sie po rownzych dzialach strony/forum? Czego tu nie rozumiecie ? Naprawde strasznie ciezko zrozumiec co on tu napisal ... zapewne jest to zlepek bezsensownych slow i liter. Anyway nie bede robil offtopu ale troche tolerancji nalezy okazac. Niedlugo bedziecie chcieli rozbior logiczny zdania zeby zrozumiec albo zeby pytania byly napisane w PHP lol. @Kaloryfer Nie o ciebie chodzilo a o : Cytat(Jarod) Napisz po polsku o co Ci chodzi bo nie rozumiem Twojego bełkotu. Poza tym przeczytales juz duzo wiecej znakow w moich postach w tym temacie niz w pytaniu autora ![]() No chyba ze czytasz co 10 litere ![]() Ten post edytował sobieh 28.08.2007, 00:27:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiemy wszystko, ale nie chce nam się czytać, tak jak co niektórym nie chce się pisać postów, a więc 1:1
![]() |
|
|
![]()
|
|
Pierwsze zdanie: Czego tu nie rozumiecie ? Tego, że ktoś nie potrafi pisać po polsku. Niedlugo bedziecie chcieli rozbior logiczny zdania zeby zrozumiec albo zeby pytania byly napisane w PHP lol. Przestań kozaczyć. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej nie drapcie się wilczury
![]() Paszli na PM z prywatnymi wyjazdami bo poszczuje moderatorem ![]() Najlepiej jest dać link od domeny. (<a href="www.mojadomena.prv.pl/mojastrona.htm">link</a>) Jeśli masz jakieś darmowe forum ( a takie mam wrażenie ) to będziesz miał z tym sporo roboty. Dla przykładu mając php-fusion bez edytora, który ci zmieni treść wszystkich funkcji append_sid() na raz się nie obejdzie, chyba że chcesz to robić 7 dni. Oczywiście możesz zrobić tak jak napisał sobieh, ale wtedy nie tylko z dobrym SEO, ale jakimkolwiek możesz się pożegnać. Ten post edytował orglee 28.08.2007, 00:52:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc.
Ja posiadam forum phpbb by przemo.NA hostinu platnym,to w index.php moge dac ta ramke co podal sobieh? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:11 |