![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
czy jest jakaś możliwość zinterpretowania skyptu który znajduje się bezpośrednio w bazie danych? mam kilka rekordów, ale poza html'em jest również użyty php, np. zwykłe phpinfo(), ale nie jest on interpretowany, tylko po wyjęciu rekordów z bazy, niezinterpretowany skrypt pojawia się w przeglądarce. jak temu zaradzić? jak zmusić parser php, aby interpretował również dane wyciągnięte z bazy? z góry dzięki za odp. pzdr, Ten post edytował dnawrot 27.08.2007, 22:29:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ok, to działa, choć nie do końca tak jak powinno, skrypty są interpretowane, pod warunkiem, że nie ma użytych znaczników <? ?> i co więcej kiedy cały kod jest skryptem, czyli zamiast:
musi być:
a ja chciałbym żeby powiedzmy działało w następujący sposób:
da się w ten sposób interpretować dane z mysql'a? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:11 |