![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Bielsk Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam; bardzo proszę o ocenę funkcjonalności i intuicyjności tego oto skryptu:
http://pol-rus.puklerz.pl/ Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie się podoba to dynamiczne konwertowanie w trakcie pisania. Nie wiem, jak jest z poprawnością działania tego skryptu pod względem gramatycznym, gdyż niestety nie znam języka rosyjskiego.
Moim zdaniem przycisk "idź" powinien być poniżej pola z "tekstem oryginalnym", żeby po zakończeniu pisania od razu było wiadomo, gdzie trzeba nacisnąć i żeby nie było potrzeby przewijania strony na dół. Na samym przycisku nie powinno być "idź", bo chyba nikt nie chce nigdzie iść ![]() Ten post edytował Speedy 26.08.2007, 20:03:58 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
chyba dba o poprawność bo kilka razy po wyswietleniu wyrazu zmieniało szyk zdania
![]() ale na 100% tez nie powiem bo rosyjskiego nie znam, aczkolwiek takie smutne to i strasznie proste, ale funkcjonalne ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Bielsk Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za opinie.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2004 Skąd: z domu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja mam forbidden...
Ten post edytował gilbo 9.09.2007, 16:32:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak odgrzewasz stare kotlety, to co się dziwisz
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
turgon zerknij na date. raptem 14 dni i to ma być stary kotlet... kotlet to sam jesteś...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz, wg mnie moja figura nie pozostawia żadnych życzeń, dlatego będąc mądrym nie odpowiem na twoje grubiaństwo
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 04:35 |