![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczkuje w tematyce PHP CSS ale udalo mi sie zrobic projekt strony i dobrze wyglada w IE ale jak uruchomie ja w Mozilli to jest pomieszanie z poplataniem.Mozilla nie obsluguje CSS???co zrobic aby bylo dobrze?
![]() dzieki za odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się wydaje, że rowerek. A jak nie to abrakadabra.
Poczytaj i weź sobie do serca: Jak mądrze zadawać pytania P.S. Mozilla i Firefox obsługują CSS. Nawet dużo lepiej niż IE. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dluga historia...
Jakia wersja IE? Co nie dziala, pokaz. Bardziej zgodny z CSS jest FF:) -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dobrze wyglada w IE a ja myslalem ze takie zlaczenie tych slow nie istniejedokladnie pokaz "cos" Ten post edytował skowron-line 26.08.2007, 18:59:40 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat co zrobic aby bylo dobrze? 1. Zgłosić na osiolki.net i poczekać na maila z sugestiami zmian... 2. Nauczyć się css 3. Nauczyć się (x)HTML Ten post edytował drPayton 27.08.2007, 11:58:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:49 |