![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam w bazie tabele odp ktora zawiera odpowiedz i glosy ktora zawiera ilosc glosow i jak zrobic w mysql aby mi wyswietlal wyniki graficznie plikiem bar.jpg a obok tej linijki pliku bar procentowo :?:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
musisz skompilować MySQl z opcją:
--enable-kredki Od kiedy MySQL cpotrafi cokolwiek narysować? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eeetam MySQL nie umie rysowac ?
Ja swojego MySQLa zaprzaglem do pracy na roli i podlewania kwiatkow... no i zobaczcie jak ladnie rysuje: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo smieszne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie temat wedruje na forum Skrypt (z Bazy danych )
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pobierasz z bazy ilosc glosow, wyswietlasz obrazek ktorego dlugoscia/wysokoscia jest ilosc glosow(albo wymysl sobie jakas wlasna podzialke), lub tworzysz w locie nowy obrazek stosujac te same zasady. Mozesz zastosowac do tego np. komorke tabeli. Jak tam Ci pasuje...Tyle jest na to sposobow, wystarczy pomyslec.
-------------------- (none)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:19 |