![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Aktualnie: Serwer: Dedykowany [umowa 6 miesięcy, opłacony] Domeny: 7 domen krajowych i globalnych Tematyka: Harry Potter Stan: Forum informacyjne gry, Forum informacyjne ogólne, Gra Via WWW, Portal informacyjny Legenda: FG= forum gry FI= forum informacyjne GP= gra wersja polska GE= gra wersja angielska P= portal Spis domen: hogwart-rpg.pl [GP], hogwart-rpg.com[GE], hogwart-rpg.biz[GP], hogwart-rpg.org[GP], hogwart-rpg.info[FG], hp-hogwart.info[FI], hogsmeade.com.pl [P] Poszukuję osób które pomogłyby mi dokończyć, a później modyfikować serwisy www, grę via www. Aktualnie forum gry i forum informacyjne jest w pełni skonfigurowane, portal dopiero zaczynam robić (robiłem 1 H ![]() ![]() Podkreślam, że: - Ma być to ekipa tworząca serwisy hogwart-rpg, hogsmeade.com.pl oraz hp-hogwart - Pracują wszyscy, nie jedna osoba - Wszyscy będą regularnie musieli wywiązywać się z powierzonych im obowiązków Wymagania to: - znajomość html, php, mysql, poleceń sql, css, tematyki (chociaż trochę tej tematyki ![]() - zalecana znajomość ajax, js, xhtml, dhtml - miły i kulturalny sposób prowadzenia rozmów/dialogów Oferuję w zamian: - Rangę administratora we wszystkich w/w portalach - Dostęp do plików, serwera oraz bazy danych - W przyszłości zarobki pieniężne Kontakt: PW: Nexus - Wyślij Wiadomość Gadu-Gadu: 5357538 - Wyślij Wiadomość AQQ: 5266379 - Wyślij Wiadomość E-Mail: nexus-stg@o2.pl - Wyślij E-maila Telefon komórkowy: Otrzymasz po skorzystaniu z innego kontaktu !Jestem osobą konkretną rozważną i zachowuję wysoką kulturę osobistą, a podczas rozmowy oczekują tego samego od Ciebie!
Ten post edytował Nexus. 24.08.2007, 17:26:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:56 |