![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problemik moze niedokladnie zwiazany z samym php ale jednak go tutaj umieszcze oto mam taki skrypcik ...to jest frament wiekszej całości:
pytanie jest takie : czy jest mozliwość przenieśc wartość zmiennej $message do otwieranej w ten sposob formy a jezeli by była to szczęsliwy bede jak sie dowiem jak to zrobić (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/wstydnis.gif) Pozdrowionka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 20 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Krotoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Domyślam się, że chcesz wysłać zmienną do otwieranego okna, więc...
Możesz wysłać ją przez GET
Lub poprzez sesje
I na górze otwieranego elementu wrzucić session_start, po czym odczytać zmienną jako $_SESSION['message'] Istnieje jeszcze możliwość zapisania zmiennej jako ciasteczka... Mój setny post! Ten post edytował kornel-php 24.08.2007, 22:05:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kernel: thx .... rozwiązałeś mi wiele problemów tą podpowiedzią i aż sam sobie sie dziwie że samna to nie wpadłem ale widzocznie wczoraj zła koniunkcja planet była, IQ się obniżyło albo poszedłem na łatwizne...pewno to ostatnie Jeszcze raz dzieki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:18 |