![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.linuxquestions.org/questions/fo...p?s=&forumid=37
Ogólnie to bardziej do linuxowej społeczności, ale polecam zobaczyć dział database of the year... firebird ( ale zauważyłem, że wszyscy co na niego głosowali mają ~1 postu ( zupęłnie jak ja ![]() ps. my vote for postgresql |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat The connection was refused ;|
Odnosnie tego typu glosowan - kilka dni temu widzialem wyniki glosowania na najlepsza aplikacje open source - wyniki lekko dziwne.. a wszystko dlatego ze glosowac mozna bylo na targach Comdex ;) To sie chyba nazywa grupa nieprerezentatywna Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hej coś musisz mieć jakieś trefne ip może. Mi działa ok. A to jest coroczne głosowanie i uważam całkiem wiarygodne, bo odnosi się do społeczności linuxowej na wszelkich poziomach.
Cytat The connection was refused ;| |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat coś musisz mieć jakieś trefne ip może. Mi działa ok Dzisiaj dostalem sie na w/w adres bez klopotow.
Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:15 |