![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem sobie logowanie i chyba chodzi ono ok. Problem w tym że gdy naciskam po zalogowaniu powrót, na głównej stronie znów wyświetla sie ekran logowania zamiast "zalogowano jako: ". Czegoś nie dopisałem czy jak?
Strona glówna:
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To zalezy, czy w funkcje_wyswietl.php znajduje sie session_start(). Jak go tam nie ma, to dopisz w stronie glownej na samej gorze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
session_start(), jeśli w tym pliku, który dołączasz, tego nie ma.
edit: no, właśnie. Ten post edytował Hazel 24.08.2007, 11:38:39 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 19 Dołączył: 14.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No faktycznie nie pomyślałem o tym, dzięki : )
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi." - Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:47 |