![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 15.02.2004 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Temat na forum był już kilkakrotnie poruszany, ale nie było żadnej satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Czy ktoś z Was ma sposób na zamianę znaków narodowych na łacińskie odpowiedniki? i nie chodzi mi tylko o polskie znaki, ale i niemieckie, szwedzkie, francuskie i inne. Czy jest jakiś uniwersalny sposób na to?
Obecnie mam:
Czy muszę tworzyć "bazę" znaków dla każdego kraju czy jednak można to jakoś zautomatyzować? A może jakaś biblioteka jest, która możecie mi polecić? Jeżeli jedyne wyjście to tworzenie bazy znaków narodowych, bo może znacie jakąś stronę ze wszystkimi europejskimi znakami? Ten post edytował Martio 24.08.2007, 10:16:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 24 Dołączył: 29.07.2007 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może być to: http://www.mynthon.net/articles/php/str_to_url ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 167 Pomógł: 2 Dołączył: 15.02.2004 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
To jest to! Serdeczne dzięki!
Ps. znakomita ta stronka, którą zalinkowałeś. Wiele trafnych porad. Polecam wszystkim! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:25 |