![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Okazało się że moja nokia zakończyła drugą młodość i teraz jest w krainie wiecznych mms-ów. ( nie ładuje - sprawdzałem dwiema ładowarkami ) Potrzebny mi telefon, ale również jakiś staroć, choć co prawda nie pogardziłbym głośnomówiącym i bluetooth żeby podłączyć słuchawkę, więc jestem otwarty na propozycje. Swój poprzedni telefon kupiłem za 70 złotych więc za te dwa bajerki byłbym w stanie dopłacić 100. Jakbym miał dobry zasięg w domu, telefon by nie cichł podczas rozmowy jak to było z moją nokią 2650 i kosztowałby do 200 złotych to byłbym przeszczęśliwy. - marzenie ściętej głowy ? |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zawsze mozesz poszukac niesmiertelnej nokii 6210 albo 6310i biznesowa bez bajerow stary czarnobialy wyswietlacz bateria trzyma niecale 2 tygodnie, ale ceny nie znam
![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moj brat dopiero co 6310 oddał do komisu za 140 zł...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze tak pisałem że chcę jakiegoś rzęcha, ale moje oczy spoczęły na noki 6230
Tutaj jest jej opis: http://www.nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/6230/ Co o niej myślicie ? Ma ktoś z nią jakieś doświadczenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@orglee
Tak mają ludzie doświadczenie i to raczej negatywne ![]() A ile on kosztuje? -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ja ci moge polecic nokie 6610, cenowo wacha sie od 60 do 120zl, nie ma zbednych bajerow, ma kalendarz, smsy, mmsy dzwoni odbiera i ma budzik. Jestem zadowolonym uzytkownikiem od jakichs 4 lat
Dodam jeszcze ze w moim trybie uzytkowania (tu telefon, tam sms) bateria trzyma okolo tygodnia =D Ten post edytował Puciek 25.08.2007, 05:08:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki Puciek przemyśle to. Takich opinii potrzebuję
![]() Jednak strasznie się napaliłem na tą nokię 6230. Jeśli chodzi o budzik to bym potrzebował głośników do telefonu, bo jak śpię to już na prawdę śpię. Można już kupić używaną od 200 do 300 złotych co za telefon z bluetooth, javą jest chyba całkiem, jakąś gó***ną cyfrówką i odwarzaczem mp3 to chyba nie jest tragicznie wysoka cena. Przynajmniej odpadła by mi potrzeba kupienia budzika. Puciek a jak dobry jest budzik w tej 6610 ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@orglee, niskie ceny nie biorą się z niczego.
Ja już bardzo dużo złych opinii słyszałem. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja smialo moge polecic nokie 6021 (21 rozni sie od 20 tym ze niema aparatu, ale ma blututa ;])
aparat zbedny, bo i tak kiepskie zdjecia robi a jest bardzo awaryjny z telefonu jestem bardzo zadowolony, niema mp3, malo pamieci, ale jest swietny, nigdy mnie nie zawiodl i trzyma bateria ze 2 tygodnie @Sedziwoj niskie ceny czasami sie biora z tego, ze produkt jest stary, co nie znaczy ze kiepski grales w starcrafta? ![]() ![]() Ten post edytował my salsa 25.08.2007, 10:16:25 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
orglee: mnie daje rade obudzic, a to jest wyczyn
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Moja nokia 5110 też ryczała niemiłosiernie ale wstawałem przez to wkurzony bo dźwięk dzwonka powodował że mózg mi się lasował.
Jakby ten model 6610 miał jeszcze błękitnego-kła i możliwość zmiany wybrania mp3 jako sygnału budzącego to bym nie miał żadnych wątpliwości. |
|
|
![]()
|
|
@my salsa
Porównaj ceny telefonów o tym samym stażu to się przekonasz, że jest z nią coś nie tak. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy w Waszym swiecie istnieja tylko Nokia?
![]() Dajesz 140 zl i dostajesz calkiem fajny telefonik z BT i kolorkiem: http://www.allegro.pl/item227545214_sonyer...aktura_vat.html |
|
|
![]()
|
|
Czy w Waszym swiecie istnieja tylko Nokia? ![]() Nie, nie tylko, ale panowie mówią o Nokiach, a fanatyków Noki się do niczego nie przekona. Już lepiej nie T610 a T630, tylko że to jest stare ma >3lata od wprowadzenia na rynek (ja trzy lata temu kupiłem, za złotówkę ![]() Kiepski aparat, mało pamięci 2MB... ale ładny wyświetlacz, Bluetooth, IrDA, Java... Ja stosuję podejście, podaję max cenę, wybieram modele które się w niej mieszczą i usuwam te najgorsze po kolei, jak zostanie ~5 modeli, przy nich się głębiej zastanawiam. -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
Nie, nie istnieje tylko nokia, ale akurat nokie np. ja mam w tej chwili, przerobilem te sony eriksony z wbudowanymi aparatami i empeczy i innymi zbednymi bajerami kosztem wygody uzytkowania, menu w eriksonach to jest koszmar (latanie manetka, brak prostych keybindow w main menu), czcionka jest nie mila dla oka (przynajmniej w tym eriksonie co wskazany wyzej, bo mialem z nim do czynienia.
@orglee: tlo mozesz zmienic z blekitnego, ja np mam swoje zdjecie ![]() @down: jestem 8mym cudem swiata, i jestem tego swiadom =) Ten post edytował Puciek 25.08.2007, 15:56:29 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@orglee: tlo mozesz zmienic z blekitnego, ja np mam swoje zdjecie ![]() Narcyzm? To mi podpada pod chorobe ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
menu w eriksonach to jest koszmar (latanie manetka, brak prostych keybindow w main menu), Co ty za głupoty pieprzysz? Menu można z klawiatury obsługiwać, jest idealnie odwzorowane, potem w każdym podmenu też możesz z klawiatury się odwoływać. Do tego wchodząc w menu widzisz wszystkie główne elementy na raz, a nie jeden i skaczesz. Cytat czcionka jest nie mila dla oka (przynajmniej w tym eriksonie co wskazany wyzej, bo mialem z nim do czynienia. A po co masz motywy? Jak się nie podoba zmieniasz, i masz zupełnie inną czcionkę, wygląd menu i wiele innych rzeczy, jeśli ten co ktoś ustawił się nie podoba zmieniasz. Cytat @orglee: tlo mozesz zmienic z blekitnego, ja np mam swoje zdjecie ![]() Właściwie nie ma czegoś czego motywem nie można było by zmienić, ściągnij sobie kreatora to zobaczysz. (można edytować jeśli jakiś się znajdzie prawie pasujący zmienić to co nie pasuje i jest super ![]() -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2007 Skąd: na pieska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja polecam Siemensa C55!! Tanio kupisz około 100zł nówkę naweti masz dyktafon, dzwonki poli, internet wap, gry java. Ten telefon spokojnie konkuruje z nokią 3510
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam szczerze Nokię 6310i - niezniszczalny telefon z kilkoma przydatnymi bajerami
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 00:40 |