![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam nastepujacy problem. Tworze maly system CMS i nie wiedziec czemu powstaje taki dziwny blad, na ktory nie znam odpowiedzi. Skrypt w którym znajude sie skrypt java do panelu tekstowego(korzystam z Tinymc).
Tu wszystko ladnie działa. Skrypt php zapisujacy dane do bazy danych.
Wszystko ladnie działa, zapisuje do baazy danych itd... tylko zamiast przeniesc mnie do "zapisany.php" to przenosi mnie do pliku index.php, ktory w ogole nigdzie nie jest zdefiniowany i w ogole nie istnieje. Gdy wymienie header na np. print "zapisalo"; to oczywiscie jest to wyswietlane, jednak funkcja header w ogole nie dziala poprawnie. Prosilbym o jakas wskazowke. z gory dzieki pozdrawiam Ten post edytował piotrekk 23.08.2007, 09:25:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz co a sprobuj zrobic to samo tylko jak heder'ujesz to wysylaj naglowek w stylu
Kod header("Location: ./your_file.php"); i ewentualnie mozesz dac jakies exit; albo die(); zeby miec pewnosc ze przeniesie (dodales przepraszam nie zwrocilem uwagi)... Ten post edytował klocu 23.08.2007, 10:09:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 2 Dołączył: 13.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, ale juz wczesniej sobie poradziłem.
pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:25 |