![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie takie chciałbym zlecić jakieś firmie pozycjonowanie ale nie wiem jaka jest tania i skuteczna bo jest ich na rynku od groma.
Wiec mam do was pytanie czy nie znacie jakiej dobrej i taniej firmy. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy nie korzystałem z usług takich firm, więc trudno mi coś konkretnego polecić, ale wiem jedno - zanim komukolwiek zlecisz pozycjonowanie warto dobrze zapoznać się z tematem bo jest to branża, w której spotkasz wielu naciągaczy.
Jeden użytkownik tego forum zajmuje się pozycjonowaniem i nawet prowadzi ciekawy blog, który podczytuję sobie od czasu do czasu -> shpyo blog - może jego zapytaj na pw, to coś więcej ci doradzi/zaproponuje jakąś ofertę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tania skuteczna
![]() ![]() -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytaj tych, którzy znają się lepiej od nas: PiO
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może ktoś z was by sie podjął propozycje proszę kierować na moje pw.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zarzuć słowami i adresem strony a potem dopiero możesz oczekiwać propozycji
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:42 |