![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najpierw kawałek kodu:
nie rozumiem czemu dostaje komunikat, skoro handlery są poustawiane: Warning: session_set_save_handler() [function.session-set-save-handler]: Argument 1 is not a valid callback in /home/deirathe/domains/3ther.net/public_html/framework/session.class.php on line 28 czy ktoś może wie jak to naprawić?? dzięki z góry -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie przekazujesz tutaj nazw funckji, tylko probujesz je wywolywac. musisz przekazywac je (w tym wypadku) jako tablice (nazwa klasy, metoda):
no i metody te nie moga byc prywatne - PHP musi moc je wywolac z zewnatrz -------------------- Wrzasq.pl
Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Chillout Development - tworzenie stron i aplikacji internetowych. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za radę, ale zrobiłem to już troszkę inaczej:
będę wdzięczny jak ktoś mi poda propozycję w jaki sposób mogę się pozbyć eval i wtedy to będzie super ![]() Ten post edytował deirathe 22.08.2007, 14:42:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 206 Pomógł: 18 Dołączył: 6.03.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam taki kod jednej ze swoich metod (uzywam pole1.sub_pole.itp.foo.bar):
Ten post edytował wrzasq 22.08.2007, 14:49:54 -------------------- Wrzasq.pl
Tworzenie stron i aplikacji internetowych. Chillout Development - tworzenie stron i aplikacji internetowych. |
|
|
![]()
|
|
no to teraz sie zastanawiam czy eval nie jest szybsze niż taka ilość unsetów... hmm....
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:47 |