![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki błąd: Notice: Undefined index: b in C:\apache2triad\htdocs\STASIU\A_losowanie_stron.php on line 211 tabela zwczoraj ma nazwy kolumn: a b c d e f (...) y z 'a' jeszcze akceptuje ale potem for wymazuje cudzysłów i jest samo b zamiast 'b'. Próbowałem załatać to tak:
ale wtedy pojawia się błąd Undefined index: 'b'. Kombinowałem też z innymi rozwiązaniami ale dalej nic... Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Bo ręczne wpisywanie to troche dużo kodu... Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź jak działa pętla foreach" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i ją tam wykorzystaj. Będzie o wiele wiele przyjemniej.
PS. Przenoszę na Przedszkole -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Echhh
Sprawdź co zwróci Ci taki kod:
-------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:43 |