![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Póki co mało użyteczne, więc nie daję do linków, ale może kogoś zainteresuje
![]() http://ondras.zarovi.cz/sql/demo/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bajeranckie
![]() ![]() -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wypas - zatkało mnie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niezłe, chodź za mało funkcji by to móc wykorzystać na poważnie
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja grzebiąc po różnych stronach znalazłem niedawno coś podobnego, tyle że we flashu i do tworzenia diagramów UML
![]() http://www.gskinner.com/gmodeler/app/run.html -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BTW: Korzystając z okazji, że taki wątek istnieje to dodam pytanie o to jakie programy stosujecie do projektowania baz danych?
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kartkę papieru
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stosuję właśnie kartkę papieru
![]() Do projektowania niezbędnej mi bazy zużyłem już prawie pół ryzy ![]() Teraz szukam narzędzia, w którym łatwo i szybko (ew. szybko i łatwo) stworzę sobie graficzny schemat bazy z wszelkimi relacjami i wyeksportuję cały zestaw jako gotową bazę np. IBM DB2 lub jako gotowy kod SQL do stworzenia czegoś takiego. Czy takie programy mają coś w rodzaju "podglądu" bazy danych? Taki symulator do sprawdzania na szybko jak baza się zachowuje, czy wszytko działa ok itp? Pozdrawiam -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@ramze - Zobacz sobie DbDesigner
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:49 |