![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem z wyszukiwarką. Mimo iż dane są wpisywane to pokazuje mi błąd, że dane nie zostały wpisane do wyszukiwarki. Wydaje mi się, że występuje błąd w przekazaniu danych z pliku do wpisywania do pliku z systemem wyszukiwania. Niestety nie potrafię sobie z nim sam poradzic, dlatego proszę o pomoc. plik search.php
plik srch.php:
przy okazji czy istnieje możliwośc zrobienia tego na jednym pliku? i jak zrobi aby co drugi wynik miał tło? Dzięki i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skąd masz zmienną $search
![]() -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem trochę kod:
i:
wyświetla mi teraz coś takiego Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in odnośnie Co może by nie tak? Jak mogę zrobi sprawdzanie drugiego pola? i proszę mi powiedziec jak mogę zrobi aby co drugi wynik miał tło. I jak mogę zrobi podliczenie ilości wyników? Ten post edytował Rico_ds 22.08.2007, 14:42:25 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:28 |