![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhh.... - wykorzystaj Java Script - wyświetlanie / ukrywanie elementów (document.getElementById($id).style.display='block'), żródło strony podejrzyj. Kombinuj...
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche to dla mnie czarna magia dlatego napisałem w Gotowych rozwiazaniach aby ktos co potrafi i moze sie podzielic jakims przykladem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Powiem Ci, że to trochę egzotyczny skrypt... nie sądzisz? Wątpię, aby ktoś dysponował czymś takim, czy napisał Ci z nudów. Forum Gotowe rozwiązania służy głównie do wymiany informacji na temat wydanych (opublikowanych) aplikacji/skryptów, ale jeśli to jest dla Ciebie czarna magia, to jak możemy Ci pomóc? Kolega dwa posty wyżej napisał jak to się robi. może lepiej zastanów się i przenieś to do działu zleceń? Może ktoś za kilkadziesiąt/kilkaset złotych napisze Ci to ;]
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki
jak zwykle sasiad sasiadowi pomocny, zobacze jak to działa moze mi sie uda takie cos stworzyc. Dzieki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:16 |