![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki licznik: licznik.php
I demo: http://crims.ggopisy.org/licz/licznik.php I mam takie coś: 1 Ogólnie 1 Dzisiaj I co trzeba zmienić, aby było wyświetlane ile wczoraj było osób ? np. 1 Ogólnie 1 Dzisiaj 1 Wczoraj Pozdrawiam Ten post edytował Skr3czu 20.08.2007, 19:23:09 |
|
|
--kazik-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Szukam w necie i trafiłem na Waszą stronę, więc jako że tematów zakladać nie mogę to podepnę się tutaj mój problem polega na tym że mam stronkę ze zdjęciami i chciałem tam umieścić licznik odwiedzin, no ale nie wiem jak to wpisać w kod html strony żeby zaczęło działac, robię wg opisu w książce i nic , z góry dzieki za pomoc. Kod <? $datei_name = "counter.txt"; if (!file_exists($datei_name)) { $dz = fopen($datei_name, "w"); fwrite($dz,"1"); fclose($dz); } $dz = fopen($datei_name,"r"); $counter = fread($dz,10); fclose($dz); $counter++; $dz = fopen ($datei_name,"w"); fwrite($dz,$counter); fclose ($dz); ?> <body> <h2> WITAM NA MOJEJ STRONIE </h2> Strona ta zostala po raz <?=$counter;?> odwiedzona. </body> wg opisu powinienem to wstawić w kod html i powinno grac ale nie pokazuje mi ilosci odwiedzin ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 11:20 |