Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [SMS] Sprzedaż szablonów, Poszukuję skryptu
lukasjed

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Poszukuję jakiegoś darmowego skryptu do obsługi sprzedaży szablonów na stronie www za pomocą płatności sms. Z kody.wapacz.pl nie mogę skorzystać, ponieważ mój sklep jest na darmowym serwerze, co jest przeciwne regulaminowi tego serwisu. Dokładniej chodzi mi o taki skrypt, żeby po kliknięciu w button "Kup" pojawiło sie okienko z wiadomością pod jaki numer trzeba wysłać sms i o jakiej treści, wpisać otrzymany kod w rubryce i wtedy po weryfikacji poprawności wprowadzonego kodu rozpoczęło by się pobieranie archiwum z szablonem. Myślę, że chyba najlepszym rozwiązaniem do obsługi płatności byłby serwis allpay.pl, ale właśnie brakuje mi odpowiedniego skryptu obsługującego możliwość pobierania szablonu po zapłacie. Kody.wapacz.pl byłoby super, ale oni wymagają płatnej domeny i bazy danych. Znacie coś lepszego? A może macie jakiś pomysł na system sprzedaży szablonów - najlepiej jakby dało się go łatwo wbudować w stronkę i żeby nie wymagał MySQL, bo choć mam takową bazę, to jednak nie znam się na tym sad.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
Exek

-----

allpay.pl udostępnia takie skrypty po rejestracji...

"ponieważ mój sklep jest na darmowym serwerze,"
osobiście na pewno bym w nim nie kupił, jak chce się kręcić biznes to trzeba, niestety, zainwestować.

Edit:
Aha i allpay nie pozwala na "KUP". Można ich skryptów używać do przyznawania dostępu do czegoś (np. Działu download), a nie do sprzedaży.

Ten post edytował Exek 20.08.2007, 15:52:43
+Quote Post
lukasjed

-----

A gdzie najlepiej załóżyć konto z jakąś tanią domeną .pl i hostingiem conajmniej 100MB ?
+Quote Post
kicaj

-----

Wystarzy poszukac:)

--------------------
PHP Developer

"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola
+Quote Post
lukasjed

-----

Cytat(Exek @ 20.08.2007, 16:50:54 ) *
Aha i allpay nie pozwala na "KUP". Można ich skryptów używać do przyznawania dostępu do czegoś (np. Działu download), a nie do sprzedaży.

A przecież na stronie http://www.szablonywww.eu
system Allpay.pl umożliwia płatny dostęp do możłiwości pobrania szablonu, więc jest to chyba sprzedaż ?

Tylko problem będę miał z płatnym serwerem i domeną, bo cienko u mnie z kasą, a nie mam pomysłu jak możnaby jązarobić w necie sad.gif
+Quote Post
Guxio

-----

Jeżeli masz 95zł - to dobrze wychodzisz. Ja kupiłem za tyle serwer (70zł/rok) 5GB/600GB (dysk/transfer). Są też inne możliwości: 1GB/120GB za 25zł. Resztę możliwości na http://allegro.pl/search.php?string=subtech (wiem, że allegro, ale po prostu na allegro ta sama firma ma taniej. Wiele taniej.) A domenę (*.com) kupiłem na ovh.com za 25zł/miesiąc.
Mam nadzieję, że pomogłem :]
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:02