![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zapraszam do oceniania moje strony oto link :
->http://voyage.boo.pl/ Strona powstała niedawno jest o darmowej grze Voyage Century Online . Jest to gra typu MMORPG w klimatach piratów itp. Więc czekam na oceny jeśli możecie to napiszcie co źle itp. No i ocenę jeśli łaska to w skali 0/10 ![]() Pozdrawiam Władek Ten post edytował Władek 19.08.2007, 16:58:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona jest spoko
![]() możesz mi powiedzieć dlaczego wybrałeś MD pro? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz mi powiedzieć dlaczego wybrałeś MD pro? Sam nie wiem dla czego wydawał mi się prosty w obsłudze i jak wpisałem w google "Darmowy cms" to pojawiłem mi sie strona z MaxDev i go po prostu wybrałem ![]() Przedtem korzystałem z Jportal ale niestety ten cms coś ostatnio w moich oczach podupadł i postanowiłem zmienić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ty robiłeś ten layout ?
![]() Bo coś mi sie zdaje, że to jest z generatora... Dowód? Wycięty autor layoutu (źródło strony głównej) Ten post edytował Sokal 19.08.2007, 22:28:33 -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja go robiłem ![]() Cytat <!-- Coś mam wrażenie, że dajesz do oceny cudzą pracę.***************************************************************** Theme Name: C-MD Version: Description: Author: Contact: ***************************************************************** --> Pogoogluję chwilę, jeśli znajdę gdzieć taki theme to dostajesz ostrzeżenie i bede miał Cię na oku. Gdybyś nagle sobie coś przypomniał to skończy się tylko na zamknięciu wątku :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://theme.maxdev.pl/Info,Theme,9.phtml jakaś podstawa dla twojego layoutu była. CSS prawie identyczny.
jeżeli chodzi o wygląd to: - brak napisu - co to za strona - napis "Witaj gość" - co z odmianą słowa "gość"? - powyższy napis wyświetla się max z lewej, jakby poza layoutem - kod HTML do poprawy ( http://validator.w3.org/check?verbose=1&am....pl%2Findex.php ) -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
Możesz sobie szukać na pewno nie znajdziesz a co do tego :
Cytat <!-- ***************************************************************** Theme Name: C-MD Version: Description: Author: Contact: ***************************************************************** --> To pisze tak bo przerabiłem podstawowy them "C-MD" bo jak próbowałem swój od podstaw zrobić to mi błędy wywalało ![]() Może zaczniecie wreszcie oceniać ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2005 Skąd: Kraj kaczkami i ziemniakami płynący Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli ktoś by potrzebował informacji to by wszedł nawet na najgorszego htmla bez css... w tym przypadku chyba bardziej liczy się treść niż oprawa, pamiętam jak kiedyś grałem w diablo i znalazłem stronkę czysty html marnawa grafika ale było tam wszystko od opisu przedmiotów po edytory, patche do wszystkich wersji i nawet cracka... Także te szczegóły nie są zbyt istotne, ale:
- Przydało by się jakieś ładne tło bo ten pasek taki samotny na czarnym dziwnie wygląda... Może jakaś mapa stara pogięta taka... - Wchodzisz i zastanawiasz sie co to jest ![]() ![]() - Te zielone koła sterowe na nagłówkach menu... hymmm... może złote by tak zrobić? - Tekst "Jeszcze nie masz u nas konta?(...)" opiera się o bok menu tak samo ten formularz i [online]... Z lekkim marginesem byłoby ładniej tak 3 - 7px. - btw formularz z tymi blokami 3d słabo pasuje do piratów może jakiś styl pod niego? - sidebary dziwnie zakończone... właściwie nie zakończone ;> zrób z nimi tak samo jak z paskiem [witaj gość] weź grafikę z przeciwległego i wstaw obok to będą się uzupełniać... - o na dole kolejny pasek... - stopkę wycentruj - styl punktacji dla ankiety Layout pozostawię bez oceny to jest kwestia gustu... myślę ze oceniać można stronę estetyczną z tym ze to jest cms - nigdy z nich nie korzystałem i nie wiem jak tam jest czy tam można zmieniać kolejności menu czy nie... w każdym bądź razie [zaloguj] przeniósłbym w bardziej widoczne miejsce co najmniej ponad [online]... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:20 |