![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy orientuje sie ktoś gdzie mozna znaleźć baze danych z rozszerzeniami plikow? W internecie jest masa wyszukiwarek, lub ich spis na wikipedii. Jednak wpisanie ich do bazdy danych troche zajmie. Nie muszą być wszystko rozszerzenia tylko te "najpopularniejsze"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie wątki to już lenistwo ogromne.
Przecież m\po wpisaniu w Google kilku słów masz od groma list rozszerzeń. Ot na przykład: FileInfo.net. A jak chcesz mieć bazę to ułóż sobie wyrażenie regularne i będziesz miał zrzut po przeparsowaniu strony. Za trudne czy za mało "gotowe"? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy za mało "gotowe"? ![]() A i zapomniałem jeszcze dodać, że miło by było gdyby były polskie opisy ![]() Ten post edytował menic 19.08.2007, 15:10:41 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.filext.com/ - Tutaj masz od A do Z. Po co Ci do tego polskie opisy ?
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Robie upload plikow do mini cmsa i chce aby mi p orozszerzeniu wyswietlało jaki jest to typ pliku. Klient niekoniecznie musia znac angielski...
A jesli baza danych sie jako taka nie znajdzie gotowa, no to pozostanie mi zrobic tak jak to mike napisał. Ale cały czas mam nadzieje, ze ktos juz zrobił cos podobnego przede mna ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 09:44 |