![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Napisałem taki skromny ChmuraCode. Jak wam się podoba? wyrośnie coś z tego? link EDIT $co - tekst do przekonwertowania $notyfikacja - wartości: 1 - automatycznie wszystkie linki zamienia na aktywne, 2 - zamienia linki umieszczone w ]url[/url[(optymalnie 1) $tnij - maksymalna długość ciągu znaków(optymalnie 100) dostępne tagi: Kod [b][/b]
[u][/u] [i][/i] [center][/center] [img][/img] [manual][/manual] [url][/url] [url=][/url] [mail][/mail] Ten post edytował b_chmura 17.08.2007, 23:05:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wkleiłem ten Twój kod do pliku i mam:
Kod Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\Work\learn\bbCode.php on line 15 Jak już dajesz coś do oceny to chociaż sprawdź to najpierw. Mimo wszystko poprawiłem tą linijke, brakowało trochę kodu. Kilka małych testów:
Ogólnie słabo ... Poszukaj na forum funkcji BzikOS'a do BB Code, mimo kilku lat, nadal sprawuje się doskonale i jest naprawdę dobrze pomyślana ![]() Pozdrawiam. PS. ChmuraCode nie pasuje do tej funkcji, mógłbyś wymyślić coś lepszego po czym wiadomo by było do czego służy to ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm zwykłe bbcode, nie przemyślane na dodatek
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:23 |