![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż zastanawaieł się nad takim problemem.
Mam jakis portal interntowy, Interia, Onet, obojetnie Pod Wiadomosciami..pojawia sie forum i różne komomentarze..automatycznie zawsze sie zjezdza wzrokiem na nie..i własnie Chciałbym wyłączyć to forum...nie ogladac zadnych postów użytkownikow ![]() Jest jakas szansa zeby takie cos sie udalo? ![]() jakos zablokowac takie linki... np http://gielda.onet.pl/1,59,8,33440134,9091...9,0,forum2.html rekalmy jak blokowac wiem, tylko jeszcze forum ![]() Ten post edytował Corsarz 17.08.2007, 14:40:32 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Jeśli używasz FF, to zainstaluj wtyczkę Greasemonkey. Dzięki niej masz możliwość dowolnie modyfikować zawartość stron. Więcej informacji znajdziesz tutaj oraz na google. Nie pisałem do tego rozszerzeń, a wtyczkę odinstalowałem już jakiś czas temu, więc dużo Ci nie pomogę. Sądzę jednak, że jak poszukasz, to znajdziesz odpowiednie skrypty.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:06 |