![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 16.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem z księgą gości, a raczej wszystko jest ok, ale brakuje mi jednej rzeczy. Otóż znalazłem na necie księgę gości (miałem na celu system komentarzy) i wszystko pięknie chodzi. Nowe wpisy zapisują się do pliku wpisy.txt (CHMOD 777). Ale jak już wcześniej mówiłem, brakuje mi jednej rzeczy. Chodzi o licznik komentarzy. Chciałbym aby przy każdym komentarzu była liczba. Tak samo w odniośniku, teraz mam "komentarze...", a chciałbym mieć "Komentarze: N", gdzie N oznacza liczbę wpisów. Trochę męczące jest wchodzenie za każdym razem do podstrony, żeby zobaczyć czy ktoś napisał coś nowego. I tu pojawia się moja prośba. Czy mógłbym mi ktoś dopisać do tej prostej księgi ten licznik, oraz skrypt, który mam dopisać, żebym miał to "Komentarze: N". Poniżej zamieszcze jak wygląda kod tej księgi gości i w jaki sposób zapisują się komentarze.
Kod osoba||||||||||||komentarz osoba2||||||||||||komentarz2 Jak pewnie zauważyliście trochę ją odchudziłem, usunąłem www, e-mail, itd. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam ------------------------- do PHP są odpowiednie znaczniki BBCode tym razem poprawiłem ale pamiętaj i stosuj sie do tego na przyszłość ~Cienki1980 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:57 |