![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2007 Skąd: Nowy Targ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem nowy na tym forum, więc serdecznie wszystkich witam .
Robię stronkę klubu piłkarskiego i mam problem z wyświetlaniem nazwy drużyn w module administracji. Oto fragment pliku schema.yml: Kod klub: _attributes: { phpName: Przeciwnicy } id: kto: varchar(255) zkim: varchar(255) pkt: integer result: _attributes: { phpName: Result } id: kto: { type: integer, foreignTable: klub, foreignReference: id, onDelete: cascade } zkim: { type: integer, foreignTable: klub, foreignReference: id, onDelete: cascade } wynik: varchar(64) zapisano: boolean created_at: W akcji list modułu result widać id pól kto i zkim z tabeli klub, a mi zależy na tym, żeby były tam nazwy klubów. Gdy miałem tylko jedno odwołanie w tebeli result do tych pól to wszystko grało po dodaniu do pliku /lib/model/Result.php jednej funkcji: Kod public function getDruzyna() { return $this->getKlub()->getKto(); } i zmianie w generatorze modułu: Kod ... list: display: [ druzyna, wynik, zapisano ] ... Ale, gdy mam dwa odwołania do tej tej tabeli to wywala mi błąd: Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam MolTAR |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 05:41 |