![]() |
![]() |
--swirek-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
mam taki kod
Później odwołuje się do tego tak
ale jak wiadomo na stronie wyświetla mi tylko co jest między
Co mam zrobić aby połączyć to ze sobą i odwołać funkcje list_items do $treemenu |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapomniałem się zarejestrować
Prosze o pomoc bo męcze się z tym już prawie tydzień ;( -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
1. Witaj na forum.
2. Ok - zrejestrowałeś się, to teraz jeszcze regulamin - będziesz wiedział, dlaczego przenoszę Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiem dlaczego, pośpieszyłem się z tym tematem nie przeglądając wcześniej innych kategorii teraz są 2 te same tematy w jednej kategorii
także pozdrawiam i prosze o pomoc w rozwiązaniu zagadki ![]() -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:55 |