![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Chciałbym poddać waszej ocenie skrypt na www.kameleon.web-pc.pl. Skrypt nie mojej własności ale mojego autorstwa. Jestem dopiero początkujący i jest to moje pierwsze "dzieło" oczywiście robione za darmo. Ok już nie będę się usprawiedliwiał na zapas
![]() -wrzucanie zdjęcia do 3mb -zdjęcia prywatne, które nie są nigdzie na stronie wyświetlane -tworzenie linków dla forów/html -możliwość hostowania z dysku/url -4 formaty zdjęć -miniatury -możliwość oglądania zdjęć w kolejności od daty wrzucenia -możliwość oglądania losowych zdjęć -rejestracja i logowanie na sesjach/cookie -tworzenie własnych galerii, modyfikowanie ich -oglądanie galerii innych userów -możliwość udostępnienia lub zablokowania dla innych userów swojej galerii -wyszukiwarka zdjęć -statystyki strony -edycja hasła/adresu e-mail -masowy mail dla administratorów -administracja zdjęciami przez administratorów To by było chyba na tyle. Proszę nie oceniać grafiki/html bo nie jest mojego autorstwa. Kodu nie podaję więc możecie ocenić tylko jego działanie ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Adrian1207 14.08.2007, 14:16:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od storny kodu:
![]() Ten post edytował Kreton 14.08.2007, 12:39:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak pisałem, html nie jest mojego autorstwa i ja się nie przejmuję tym
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche dużo tych seriwsow foteka.pl fotosik.pl ... bez przesady.
Co do skryptu: ![]() Powinno sprawdzać czy ma za duże rozmiary ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:38 |