![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka mam taki blad mi wyskakuje wiem ze cos jest chyba z prefixem do basy nietak ale niejestem do konca pewien prosze o pomoc dzieki pozdrawiam
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Table 'martino_sexylaski.foto_photos' doesn't exist' in /home/martino/public_html/sexylaski/library/database.class.php:180 Stack trace: #0 /home/martino/public_html/sexylaski/index.php(55): Mysql->query('SELECT `id`, `a...') #1 {main} thrown in /home/martino/public_html/sexylaski/library/database.class.php on line 180 Ten post edytował martino277 14.08.2007, 00:29:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przeciez masz napisane ze nie istnieje tabela foto_photosphotosphotos w bazie martino_sexylaski
-------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok dobra to wiec kreuje tabele taka
CREATE TABLE `foto__photos` ( a w config.php prefix jest 'foto_' ten sam blad ciagle |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
`foto_photos` - bez podwojnej "podkreslenia"
jezeli w config jest prefix `foto_` to zaloz tylko tabele `photos` -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:42 |