![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to zrobic ?
Ten post edytował Uzza 15.08.2007, 18:02:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyjaśnij co chcesz zrobić, bo z tego co napisałeś nic nie rozumiem.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Javaline to taka biblioteka, można zobaczyc co potrafi na www.ajax.org
Normalne pole input z ukrytym textem (password) otrzymujemy: <input type="password" /> W javaline utworzenie takie pola input wymaga napiania: <j:Label>Password</j:Label> <j:Textbox id="textPassword" width="180" /> Niestety pole to nie bedzie ukrywało wpisanego textu tak jak to robi normalny input. Stad więc moje pytanie, czy może ktoś umie to zrobić ? W trakcie drażenia w.w. biblioteki natrafiłem na kolejny problem, mianowicie po dodaniu do sekcji <body> <script type="text/javascript" src="xxx.js"></script> cała aplikacja deformuje się. Może ktoś miał juz taki problem ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
nie znam tej biblioteki (Javeline), ale zajrzałem do manuala i tam pole password jest tworzone tak: Kod <j:Textbox id="txtPassword" bind="account/password" mask="PASSWORD" required="true" min-length="8" validation="WECHARS" invalidmsg="$main.25$" /> Co znaczą poszczególne opcje pewnie znajdziesz w dokumentacji Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Możesz mi powiedzieć dokładnie z jakiego pliku PDF korzystałeś ? Bo zaczynam wątpić w siebie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jasne,
wszedłem do tego str.32 To jest Javeline Platform JumpStart Guide Ten post edytował atomek4 15.08.2007, 18:06:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:54 |